Referenties


Onderwijsgemeenschap Venlo en Omstreken (OGVO): “Onze school is nog nooit zo schoon geweest.”

Sinds medio 2010 verzorgt WAA groep de schoonmaak in het Blariacumcollege in Blerick en het Valuascollege en College Den Hulster in Venlo.

Opdrachtgever Ruud van Rijn, facilitair manager bij OGVO: “Voordat WAA groep bij ons verantwoordelijk werd voor de schoonmaak, werd binnen de locaties van OGVO schoongemaakt door een extern schoonmaakbedrijf. Je kent dat wel, zo’n bedrijf dat na schooltijd komt en dan in korte tijd de school schoonmaakt. Je ziet dat ook wel bij kantoren. Maar een groot deel van onze docenten, en ook leerlingen, waren niet tevreden over het resultaat. Dat was voor ons aanleiding om verder te gaan kijken.”

WAA groep introduceerde binnen OGVO een heel nieuw schoonmaakconcept. Van meet af aan werd ervoor gekozen om juist overdag – tussen 7.00 en 18.00 uur – permanent op de scholen aanwezig te zijn. De lokalen worden schoongemaakt wanneer er geen lessen zijn: ’s ochtends vroeg en ’s middags. Tussentijds worden de grotere klussen uitgevoerd zoals het boenen van de vloeren of het soppen van deuren. De toiletten zijn een verhaal apart: die worden drie keer per dag schoongemaakt.

Ruud van Rijn is enorm te spreken over de dienstverlening van WAA groep: “We krijgen heel veel positieve reacties, van docenten, leerlingen en zelfs ouders. Onze scholen zijn nog nooit zo schoon geweest.”
Schoonmaak van WAA groep
Edisonstraat 8, Venlo
T. 077-389 8300


Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/waagroep/public_html/includes/require.php on line 76

Notice: Undefined index: HTTP_USER_AGENT in /home/waagroep/public_html/includes/common.php on line 1933
Pagina niet gevonden - WAA groep

Deze pagina bestaat niet

De huidige pagina kon helaas niet worden gevonden of bestaat niet meer. Onze excuses hiervoor.

Bent u van mening dat er iets niet klopt aan de website? Neem dan contact met ons op.